Online marketing blog

We delen onze kennis graag met je

Meest recente blog

Upmore Google Grant

Wat is Google Grants?

Het Google Grants programma doneert sinds 2013 klikbudget aan ruim 35.000 geselecteerde liefdadigheidsorganisaties over de hele wereld. Dankzij het Google Grants programma kunnen non-profitorganisaties hun producten onder de aandacht brengen bij mensen die informatie zoeken met betrekking tot hun organisatie.

Google Grants is dus een initiatief vanuit Google die non-profit organisaties een maandelijks advertentietegoed van $10.000 (omgerekend ruim €8,400,-) gratis aanbiedt. Dit advertentietegoed kan worden ingezet om door middel van Google Ads. Het enige verschil is dat een normale adverteerder zijn eigen klikbudget moet betalen en dat een adverteerder met een Google Grant de klikkosten van Google krijgt.

Als jouw non-profit organisatie in aanmerking komt voor het Google Grants programma, ontvang je per maand een Google Ads Budget van $10.000.

LEES MEER…

Support Your Locals Eindhoven

Moeilijke tijden voor lokale ondernemers

Wat begon met elkaar geen hand meer geven, is langzaam maar zeker uitgegroeid tot een intelligente lockdown. Sinds een tijdje is Nederland in de ban van het Corona virus. Overal zijn klappen gevallen, klein en groot. Zeker in de horeca. Van Restaurants en cafés die gesloten zijn tot keukenpersoneel die geen baan meer hebben. Alles ligt op zijn gat. Behalve de supermarkten. Die gaan als een raket, terwijl lokale producenten hun mooie geproduceerde waar niet kwijt kunnen.

Boodschappenbox

Om hen een handje te helpen, begonnen een aantal ondernemers in Amsterdam een initiatief. Een nieuw concept was geboren, supportyourlocalsNL. In heel Nederland wordt opgeroepen om lokale producten in de armen te sluiten en samen korte ketens op te bouwen. Het idee is simpel. Je vult een doos vol met heerlijke lokale producten en brengt deze rechtstreeks aan de man. Geen poespas met een middleman, lees de supermarkt, maar direct leveren aan de consument.

LEES MEER…

Is de marketing funnel nog wel een funnel?

De funnel is een veelgebruikte term in de online marketing, maar wat betekent het nu eigenlijk en hoe heeft het invloed op de strategie die we samen met je opzetten?

De marketing funnel en customer journey
De marketing funnel wordt over het algemeen gezien als een lineaire customer journey. De customer journey is ‘de route’ die je naar een gebruik- of aankoopmoment aflegt. Van bewustmaking naar overweging tot aan conversie. Iedere keer wanneer je van de ene naar de andere fase beweegt, worden de product-, dienst- of merk overwegingen kleiner. De vorm van de customer journey lijkt daardoor op een funnel. Oftewel een trechter.

Mobiel, altijd en overal
Al jaren blijft het gebruik van de mobiele telefoon toenemen. We blijven de desktop gebruiken, alleen niet meer zo vaak. En dat blijkt uit de cijfers. 63% van al het online verkeer kwam in 2018 van mobiel, 37% van desktop. LEES MEER…

Adverteren op Google, hoe werkt het precies?

Wil jij meer conversies, sales of wil je gewoon zichtbaar zijn op de voor jou belangrijke zoektermen? Of het nu om brand awareness of conversies gaat, wij zorgen als Google experts dat jij gevonden wordt wanneer potentiële klanten via Google zoeken. LEES MEER…

PPC Marketing als onderdeel van je digitale strategie

Wat is PPC marketing en waarom het deel uit moet maken van je digitale strategie. Een organische toppositie kost maanden om te realiseren. Search campagnes zorgen ervoor dat je no-time bovenaan staat met de voor jou relevante zoektermen.  LEES MEER…

Bekijk hoe we jouw bedrijf zouden helpen

Ontvang een professionele scan met concrete tips voor jouw bedrijf.

Jij geeft aan waar we jou mee kunnen helpen. Wij kijken naar je situatie en stammen af op jouw behoeften. Samen zetten we jou merk, dienst of product. inhet online zonnetje. en natuurlijk staan we ook open voor een digitaal kop koffie! 

BEL OF MAIL ONS

We zijn van maandag tot en met vrijdag, tussen 8:30 en 18.00, bereikbaar. Mailen kan natuurlijk 24/7.

Locatie

Torenallee 26-28, Strijp-S
5617 BD Eindhoven

Telefoon

+31 6 810 58 470

Email

hello@upmore.nl

Diensten

 

 

 

 

 

 

 

Adres

Upmore Eindhoven

Torenallee 26-28,
5617 BD
Strijp-S, Eindhoven

+31 6 810 58 470

hello@upmore.nl

 

© 2022 Upmore

Algemene voorwaarden

Volg ons