Adverteren op Google

 

 

Adverteren op Google, hoe werken we?

 

Wil jij meer conversies, sales of wil je gewoon zichtbaar zijn op de voor jou belangrijke zoektermen? Of het nu om brand awareness of conversies gaat, wij zorgen als Google experts dat jij gevonden wordt wanneer potentiële klanten via Google zoeken.

  • Google heeft een marktpositie van 92% in Nederland
  • 93% van de Nederlanders heeft een smartphone
  • 53% van de Google zoekopdrachten gebeurt via mobiel
     

Dagelijks wordt er meer dan 3,5 miljard keer gezocht via Google. Denk daar maar eens over na. Met een beetje rekenwerk kom je bijvoorbeeld al uit op meer dan 40.000 zoekopdrachten per seconde! Er liggen dus zeker kansen om je doelstellingen te behalen met adverteren op Google.

 

Juiste moment, juiste plaats

 

Wanneer mensen iets willen weten, gaan doen of kopen dan wordt over het algemeen gezocht via Google. Kortom, zichtbaarheid en timing is van groot belang. Om die reden zorgen wij ervoor dat jouw advertentie wordt weergegeven precies op het moment wanneer iemand zoekt naar producten of diensten die jij aanbiedt. Dat doen we zowel via desktop als mobiel. Het is namelijk belangrijk dat je op beide platforms vindbaar bent. Ter illustratie, een advertentie op het juiste moment en het juiste device kan voor jou een waardevolle klant opleveren.  

Voor het geval dat denkt dat je een groot budget nodig hebt om te adverteren via Google heb je het mis. Je hebt alles zelf in de hand. Daarnaast hebben we een formule ontwikkeld waarmee we topposities behalen voor je. Bovendien houden we het budget zorgvuldig in de gaten. Met andere woorden, zo geef je nooit te veel geld uit. 

 

Een schaalbare Google strategie

 

Iedere situatie is anders en vraagt voor een persoonlijke aanpak. Als Google experts zijn we namelijk jouw partner in het digitale tijdperk. Een schaalbare Google strategie van ons is compleet en overweegt ieder device of platform. Allereerst helpen we je met het opzetten van een juiste strategie. Kortom, een die past bij wat je precies wilt bereiken. Met Google Ads kunnen we ons richten op een betere online zichtbaarheid van je brand. Evenals het realiseren van meer verkeer naar je website of/en het binnenhalen van sales en of conversies. Wij analyseren jouw doelgroep, sturen bij en optimaliseren. En dat real-time.

 

Een communicatiestijl die bij je past

 

Bovendien gaan we op zoek naar alle belangrijke zoektermen die er voor je toedoen. Op deze manier zorgen we dat je advertenties worden gezien door de juiste persoon op het juiste moment. Natuurlijk wil je ook dat die persoon dan een actie onderneemt. Of dat nu een klik, sale of lead is, samen met jou denken we aan de juiste communicatiestijl. Wij maken bijvoorbeeld onderscheid tussen de verschillende zoektermen en zorgen dat iedereen op een voor hen relevante pagina beland.

 

Tot slot, om de voortgang van de campagnes inzichtelijk te maken, stellen wij maandelijks rapportages op. Deze rapportages zullen makkelijk te lezen zijn en al de benodigde informatie bevatten zodat jij begrijpt wat er gaande is.

 

Geen verrassingen

 

Upmore gelooft in eerlijk en open contact zodat de juist informatie bij de juiste mensen beland. We zijn gemakkelijk te bereiken en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ook zullen we momenten inplannen om de voortgang van het adverteren op Google persoonlijk te bespreken. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan en weten we beiden waar we aan toe zijn.

 

Wil je samenwerken met Google experts? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

 

Gratis professionele scan

Ontvang een professionele scan met concrete tips.

Van ons, voor jou. Jij geeft aan waar we jou mee kunnen helpen. Wij kijken naar je situatie en stemmen af op jouw behoeften. Naast onze op maat gemaakte scan ben je ook welkom voor een kop koffie.

BEL OF MAIL ONS

We zijn van maandag tot vrijdag, tussen 8:30 en 18.00, bereikbaar. Mailen kan natuurlijk 24/7.

Locatie

Torenallee 26-28, Strijp-S
5617 BD Eindhoven

Telefoon

+31 6 810 58 470

Email

hello@upmore.nl

Diensten

 

 

 

 

 

 

 

Adres

Upmore Eindhoven

Torenallee 28-44,
5617 BD
Strijp-S, Eindhoven

+31 6 810 58 470

hello@upmore.nl

 

© 2024 Upmore

Algemene voorwaarden

Volg ons