SUPPORT YOUR LOCALS EINDHOVEN 

Moeilijke tijden voor lokale ondernemers

Wat begon met elkaar geen hand meer geven, is langzaam maar zeker uitgegroeid tot een intelligente lockdown. Sinds een tijdje is Nederland in de ban van het Corona virus. Overal zijn klappen gevallen, klein en groot. Zeker in de horeca. Van Restaurants en cafés die gesloten zijn tot keukenpersoneel die geen baan meer hebben. Alles ligt op zijn gat. Behalve de supermarkten. Die gaan als een raket, terwijl lokale producenten hun mooie geproduceerde waar niet kwijt kunnen.

 

Boodschappenbox

Om hen een handje te helpen, begonnen een aantal ondernemers in Amsterdam een initiatief. Een nieuw concept was geboren, supportyourlocalsNL. In heel Nederland wordt opgeroepen om lokale producten in de armen te sluiten en samen korte ketens op te bouwen. Het idee is simpel. Je vult een doos vol met heerlijke lokale producten en brengt deze rechtstreeks aan de man. Geen poespas met een middleman, lees de supermarkt, maar direct leveren aan de consument.

 

Support Your Locals Eindhoven

Onze klant, Heyde Hoeve, hoorden van het initiatief en dachten meteen: “Dat gaan wij in Eindhoven en omstreken ook doen”. Onder de vlag  van supportyourlocalsNL begonnen zij supportyourlocalsEindhoven. Samen met collega ondernemers, Houben Worstenbrood, Qarc Zuivel, Slagerij Reinders, Heeren Groenten en Fruit, Kaasboerderij de Ruurhoeve, Bakkerij de Vocht en Restaurant de 3 Gebroeders hebben zij een boodschappenbox tot aan de rand gevuld met regionale producten met een eerlijk verhaal. Zo kun je niet alleen boodschappen doen door thuis te blijven, maar steun je ook nog eens de lokale ondernemer.

 

Denken in mogelijkheden en oplossingen

Maar, zoals bij ieder nieuw idee, uit enthousiasme vergeet je nog wel eens de obstakels waar je overheen moet. Zonder webshop kun je geen product verkopen. Zonder digitale marketing kan niemand je product vinden. Precies dit moment is waar wij zijn ingestapt. Upmore heeft, samen andere partners, in een paar dagen tijd een heel platform uit de grond gestampt.

 

Online zichtbaarheid

Maar wij doen meer dan alleen uitvoeren. Wij denken mee en vullen aan waar nodig. Naast het maken van een webshop, hebben we een aanvullende Google Ads en Social Media campagne voorgesteld en opgezet. Alles in het teken om het initiatief zoveel mogelijk zichtbaar te maken. En dat bleek. Support Your Locals Eindhoven voorziet duidelijk in een behoefte waar wij handig op hebben ingespeeld. Binnen een paar dagen tijd kwamen er al

tientallen bestellingen binnen. Hartverwarmend om te zien en iets om trots op te zijn.

Moet je na het lezen van onze blog nog boodschappen doen? Kijk dan eens rond en steun een lokale ondernemer bij jou in de buurt. Woon je in Eindhoven? Ga dan naar www.supportlocalseindhoven.nl en bestel een box!

Bekijk hoe we jouw bedrijf zouden helpen

Ontvang een professionele scan met concrete tips voor jouw bedrijf.

Jij geeft aan waar we jou mee kunnen helpen. Wij kijken naar je situatie en stammen af op jouw behoeften. Samen zetten we jou merk, dienst of product. inhet online zonnetje. en natuurlijk staan we ook open voor een digitaal kop koffie! 

BEL OF MAIL ONS

We zijn van maandag tot vrijdag, tussen 8:30 en 18.00, bereikbaar. Mailen kan natuurlijk 24/7.

Locatie

Torenallee 26-28, Strijp-S
5617 BD Eindhoven

Telefoon

+31 6 810 58 470

Email

hello@upmore.nl

Diensten

 

 

 

 

 

 

 

Adres

Upmore Eindhoven

Torenallee 26-28,
5617 BD
Strijp-S, Eindhoven

+31 6 810 58 470

hello@upmore.nl

 

© 2022 Upmore

Algemene voorwaarden

Volg ons